Over ons

Wij, Mark van Niftrik, “certified platinum” Cirrus vlieginstructeur en Kees Dingler, commercial pilot (ook bescheiden autoverzamelaar) zijn nog net zo enthousiast over vliegen en vliegtuigen als tijdens onze eerste vlucht.

Mede daarom willen wij onze toestellen in topconditie houden, ook cosmetisch. Toch vonden wij maar weinig automotive poets- en conserveringsproducten die aan onze eisen voldoen.

Soms is een lage prijs belangrijker dan de hoogste kwaliteit. In andere gevallen suggereren fabrikanten die kwaliteit te bieden door zogenaamde carnauba wax tegen extreem hoge prijzen en in luxe verpakking aan te bieden.

Op bezoek bij het Zwitserse Max Lehner AG liepen wij tegen producten aan die speciaal voor de vliegtuigmarkt zijn ontwikkeld: Aerolack.

De producten van Aerolack bevatten geen siliconen en blinken uit als het gaat om hun reinigende en conserverende werking. In- en uitwrijven vergt een minimale inspanning en na een behandeling is de lak voor maanden geconserveerd en beschermd tegen UV-straling. De lak oogt weer als nieuw en voelt spiegelglad aan. Deze Aerolack producten worden bovendien geleverd voor automotive- en watersport toepassingen onder de labels Carlack en Yachtlack.

Wij zijn dan ook reuzetrots u deze producten te kunnen leveren en wij staan u graag met raad en daad ter zijde. Het liefst zouden wij iedere klant persoonlijk ontmoeten, maar door onze dekking in de Benelux gaat dat nu eenmaal niet. Doch stuur ons gerust een e-mailbericht voor vragen of advies. Wij zijn altijd dichtbij en geven u graag persoonlijk antwoord.

Mark van Niftrik & Kees Dingler

info@aerolack.nl